6/A'ya planlar ve mahsurlar

Posted 03 Ocak 2011 by Selenay SOYALP
      Merhaba.
Bugün haftanın ilk okul ve iş günü.Çok kötü zaten Yılbaşından yeni çıktık.Birde öğretmenler hiç üşenmemişler     tonca ödev koymuşlar.Neyse bugün okulda çok komik şeyler oldu.Anlatıyım.
  Bu sabah ilk dersimiz görsel sanatlardı.Öğretmenimiz (Ercan öğretmen)bize bir balon resmi çizmemizi söyledi.Ardından bize şunu dedi''çocuklar size şunu hatırlatıyorum o süt kutularını getirin o projeyi yapmamız gerekiyor.Onlarla istediğiniz bir maket yapacağız  hep birlikte. Bizde öğretmene ''öğretmenim Truva atı yapalım''dedik.O da ''neden?''diye sordu.Biz''çünkü Truva atının içine zayıflar girecek sonra 6/A'ya hediye edeceğiz ve onları yok edeceğiz.''dedik.
     Bugün yani Pazartesi günleri üçüncü ders haftalık değerlendirme sınavı oluyoruz.İkinci teneffüsün bitmesine 5-10 dk kalmıştı.Ama 6/A sınıflarında kilitli kaldılar.Okul idari çalışanı geldi kapıyı açmayı denedi ama olmadı.Kilitlenme nedenleri ise onların kapıları zaten kırıktı ,ama Mehmet öğretmen bunu bilmiyordu  ve kendisi de içeri girerek   kapıyı kapattı,sonra zaten kilitli kaldılar.Ama sınavdan kurtulamadılar.Sınavları kapı altından verdiler,zaten sınıfta öğretmen vardı.Sonra kapıyı açmayı başardılar.


                            Ve böylece bugün ki olaylarda bitti.Hoşcakalın .Yarın yine görüşürüz.

0 yorum:

Yorum Gönder